K2 EMF Mätare

799 kr

  • K2 EMF-mätare som är säker, bärbar och superlätt att använda
  • Gör en kraftfull snabb provtagning av elektromagnetisks fält (EMF)
  • Mäter frekvenser från 30-20,000 Hz
  • Extremt hållbar och tillförlitlig
  • Enastående batteritid (batteri medföljer)
  • Bruksanvisning medföljer
  • Färg: Svart & Grå
Nollställ
Artikelnr: P1254617 Kategorier: ,

K2 EMF mätare är smått legendarisk och ett måste inom den paranormala scenen. Den är internationellt känd och ses i nästan alla paranormala TV-program där den ständigt skapar förvånande och pålitliga resultat. Det är också en bra EMF-mätare för säkerhetskontroll av EMF-nivåer (elektromagnetiska fält). Att finna oregelbundna plötsliga EMF-fältspikar föreslår oförklarlig eventuell paranormal aktivitet.

Lätt att använda

Tryck bara på knappen och den är på. Leta efter ökningar i EMF-nivåer genom att titta på de färgade LED-lamporna. Perfekt för användning i mörker.

Robust

K2 EMF mätare är en robust kvalitetsmätare som klarar grov hantering och fortsätter fungera trots väder och vind. Det är en mätare att räkna med. K2-mätaren levereras med ett 9V alkaliskt batteri som håller under lång tid.

Finns i färgerna svart och grå.

Från tillverkaren
Elektromagnetiska fält, eller EMF, avges av elektriska enheter av alla typer. EMF finns överallt, härstammar från apparater, mobiltelefoner, elektriska ledningar och till och med människokroppen. K2 EMF Mätare hjälper till att mäta dessa fält för att identifiera apparater som producerar höga nivåer, så att användarna kan fatta välgrundade beslut om att begränsa exponeringen. EMF-fluktuationer har också associerats med platser där oförklarliga fenomen har rapporterats. K2 EMF mätaren fungerar på ett enda 9V-batteri och rapporterar EMF-mätningar i fem milliGauss-intervall.

Mer information

Vikt 0.170 kg
Dimensioner 14.6 x 5.71 x 2.54 cm
Färg

Svart, Grå