PT Online med LaxTon – Vi har beslutat oss för att komma i form då “LTGS kost” och lite träning har gjort sitt – nu är det dags för förändring!

PT OnlinePT Online

Vi tänkte först anlita en personlig tränare som alla “kändisar” har…alltså en som följer med oss och säger åt oss exakt vad vi ska äta och hur vi ska träna, men då ekonomin är aningen begränsad så beslöt vi oss för att testa ett alternativ…nämligen en PT Online. Det fungerar på samma sätt, bara att personen inte är med oss fysiskt utan via internet, vilket passar oss mycket bättre. Vi har redan kört igång och fått varsitt personlig kost- och träningsschema som fungerar riktigt bra.

PT Online i 12 veckor

PT Online utmaningen kommer vi köra under nästkommande 12 veckor (till att börja med). Haka på så kan vi stötta varandra!

PT Online Erbjudande

Ni vet väl om att vi fixat ett rabatterbjudande om ni vill haka på vår PT Online utmaning? Företaget vi anlitar har två olika paket; BAS och PREMIUM och just nu kör de 25% rabatt på BAS paketet och 40% på PREMIUM paketet, men vi har fixat så du får ytterligare 10% rabatt.

Gör såhär:

  1. Välj PT Online paket <–klicka på länken
  2. Använd rabattkoden “LaxTon
  3. Grattis, du får ytterligare 10% rabatt! 🙂

Update

PT Online - LaxTon 6v

Så här ser siffrorna ut just nu, efter 8 veckor:

Tony Vikt -10 kg Midja -16 cm

Niclas Vikt -14 kg Midja -20 cm

När bilden togs hade det gått 6 veckor, dvs halva tiden. Nästa gång får ni se när vi är klara!

PT Online – Tony

Känner mig mycket piggare och har mer energi för jobb, familj och LaxTon. Trots en striktare och mer balanserad kost så har jag aldrig varit hungrig. Detta har nu blivit en livsstil som jag tänker fortsätta med. Tony

PT Online – Niclas

Att äta rätt och dricka vatten under har nu blivit standard för mig när vi utreder, inget mer småätande. Sömnen är otroligt viktigt. Att låta kroppen få återhämta sig. Kost, motion och sömn! Mitt nya tankesätt. Niclas

PT Online Erbjudande

Företaget vi anlitar har två olika paket; BAS och PREMIUM och just nu kör de 25% rabatt på BAS paketet och 40% på PREMIUM paketet, men vi har fixat så du får ytterligare 10% rabatt.

Gör såhär:

  1. Välj PT Online paket <–klicka på länken
  2. Använd rabattkoden “LaxTon
  3. Grattis, du får ytterligare 10% rabatt! 🙂

 

PS. Vi gör EJ detta pga utseendefixering eller för att passa in i någon slags mall som pumpas ut av företag i reklamsammanhang. Vi gör det endast för att vara friska, få mer energi och stärka kroppen så vi orkar ännu mer under 2020.

Leave a Reply

Share701