PT Online med LaxTon – Vad har ni för nyårslöfte? Vi har beslutat oss för att komma i form då LTGS kost och lite träning har gjort sitt – nu är det dags för förändring!

PT OnlineVi tänkte först anlita en personlig tränare som alla “kändisar” har…alltså en som följer med oss och säger åt oss exakt vad vi ska äta och hur vi ska träna, men då ekonomin är aningen begränsad så beslöt vi oss för att testa ett alternativ…nämligen en PT Online. Det fungerar på samma sätt, bara att personen inte är med oss fysiskt utan via internet, vilket passar oss mycket bättre. Vi har redan kört igång och fått varsitt personlig kost- och träningsschema som fungerar riktigt bra.

PT Online i 12 veckor

PT Online utmaningen kommer vi köra under nästkommande 12 veckor (till att börja med) och vi kom på att det kanske är fler som vill haka på oss – på så sätt blir vi ju ett gäng som kan stötta varandra! Vi har därför fixat rabattkod åt er som vill haka på.

PT Online Rabatt

Företaget vi anlitar har två olika paket; BAS och PREMIUM och just nu kör de 25% rabatt på BAS paketet och 40% på PREMIUM paketet, men om ni anger rabattkod “LaxTon” så får ni ytterligare 10% rabatt. Dvs 35% rabatt på BAS PT Online paketet och hela 50% på PREMIUM PT Online paketet. Välj ditt PT Online paket (<– klicka på länken) och ange rabattkoden “LaxTon” så får du ytterligare 10% rabatt!

PS. Vi gör EJ detta pga utseendefixering eller för att passa in i någon slags mall som pumpas ut av företag i reklamsammanhang. Vi gör det endast för att hålla oss friska och stärka kroppen så vi orkar mer under 2020.

Leave a Reply

{"cart_token":"","hash":"","cart_data":""}
Share