Borgvattnets Prästgård + LaxTon Ghost Sweden

1 maj 2018 tar LaxTon Ghost Sweden över driften av Borgvattnets Prästgård som anses vara ett av världens och Sveriges mest hemsökta hus. Detta efter att prästen Erik Lindgren 1947 öppet berättat om sina paranormala upplevelser. Huset är tillgängligt för övernattning fram till slutet av oktober – för den som vågar!

– Det är otroligt spännande att få chansen att driva ett av Sveriges mest omtalade spökhus – med all sin historia och alla upplevelser som präster och tusentals andra personer haft sedan de stod färdigt 1867!

Prästgården förändras – till det bättre!

Kort efter att LaxTon tog över blev det möjligt att boka rum online via LaxTon.se och fler förändringar är på gång.

– Vi är måna om Borgvattnets Prästgård och by och har en mängd planer som vi vill förverkliga. Just nu håller vi på med en ny hemsida för Borgvattnet.eu som beräknas vara klar till nästa säsong.

Hittills har Sveriges största spökjägarteam bland annat fixat:

  • Onlinebokning med kortbetalning, faktura, konto och delbetalning
  • Ökat synligheten av Prästgården på Google, YouTube, Facebook m.m
  • Diverse renovering / förbättring av själva huset m.m

Prästgårdens historia

Borgvattnets Prästgård har en lång och delvis makaber historia. Bland annat ska en spädbarn ha mördats och liket av en prästfru blivit uppgrävt innan maken hastigt flyttade. Förutom det finns otaliga historier från präster och övernattande gäster om vålnader, tunga steg, släpande ljud, knackningar, musik men även mer fysisk närvaro som temperaturfall, kalla vinddrag, andetag, barnskrik, gråt samt rivsår!

Mer info: Spökprästgården i Borgvattnet