TÄVLINGEN ÄR AVSLUTAD! Läs vinnarintervju

Vinn Spökjägar Kit 

ALLA som bokar minst 1 rum (eller hela Prästgården i Borgvattnet) under Maj månad 2018 har chans att vinna ett Spökjägar Kit med massor av mätinstrument samt 2 st LaxTon T-shirts!

En lycklig vinnare får ett paket med följande produkter ur vår shop:

Vinnare

Vinnaren av ett Spökjägar Kit:

Åsa Trillo, Alnö

 

Stort grattis från oss alla! =)

Läs vår vinnarintervju!

Vinnare Spökjägarutrustning

Grattis! Hur känns det att ha vunnit vårt grymma LaxTon Spökjägar Kit?
– Det känns jättebra, vi är 4 tjejer som är intresserade av det paranormala och vi har funderat ett tag på att köpa K2 mätare…2 av oss har under lång tid använt oss av pekare, men velat ”uppgradera” oss med riktiga instrument.

Hur kommer ni använda vinsten?
– Vinsten kommer att användas dels till hösten då vi åker tillbaka till Borgvattnet, men vi har även andra projekt på gång! ?

Hur var det att övernatta i Borgvattnets Prästgård?
– Det var spännande att övernatta på gården, vi gjorde några intressanta inspelningar, kände oförklarliga kalla vindpustar och hörde en del knepiga ljud på morgonsidan. Det kommer att bli intressant nästa gång med lite mer avancerad utrustning.

Övrigt du vill dela med dig av?
– Gör ett besök på prästgården, om än så bara över dagen, finns mycket intressant historia att ta del av där, det var även roligt att ta del av alla gästböckerna… stod en hel del roligt i dessa.. ? och Borgvattnet är en mycket vacker plats att besöka.

Stort grattis än en gång önskar vi alla i LaxTon!

Share