Skip to main content

Vill du gå på spökjakt med LaxTon? Nu har du chansen! I samarbete med Hensbacka Herrgård erbjuder vi möjligheten att gå på spökjakt i den omtalade byggnaden tillsammans med oss i LaxTon.

Intresset för att följa med oss på spökjakt växer hela tiden, och nu lanserar vi vårt senaste koncept; Spökjakt med LaxTon. Vi kommer i samarbete med Hensbacka Herrgård att låta 12 st personer följa med oss på spökjakt i den omtalade byggnaden.

Spökjakt – Schema

Vi träffas kl 20:00 på Hensbacka Herrgård. Därefter delas vi in i mindre grupper för att undersöka och försöka få kontakt med andra sidan med hjälp av alla våra instrument.

16528173Vi kommer ha tillgång till hela Herrgården som har flera intressanta rum. Bland annat biljardrummet där en docka sägs flytta på sig, sviten där någon tragiskt avslutat sitt liv, trappan där man hört fotsteg och mycket mer. Vi kommer även undersöka ladan där många upplevt ett stort obehag. På våran första utredning blev vi utjagade därifrån av något vi inte kunde se. Vem vet kanske får vi svar om vem eller vilka som fortfarande besöker området.

Unik spökupplevelse

Vi garanterar att denna spökjakt kommer bli en unik upplevelse som du sent kommer att glömma!

I paketet ingår:

  • Genomgång av spökjägarutrustning
  • Spökjakt med LaxTon (mellan 22:00-03:00)
  • Enkelrum på hotellet
  • Brunch (serveras mellan kl 09:00-12:00)
  • Goodiebag som minne från denna upplevelse

Spökjakt – Bokning

Slutsålt! LÄS MER OM KOMMANDE EVENT

Dela975