Skip to main content

Grattis säger vi till Anton Nadolskie som vann 2 st biljetter till kommande Spökevent där allmänheten får följa med på spökjakt med Sveriges största spökjägarteam – LaxTon Ghost Sweden! 

Stort grattis till vinsten! Beskriv känslan när du insåg att du vunnit 2 st biljetter till spökjakt med LaxTon?

– När jag såg i Facebook-gruppen att tävlingen var avslutad och en vinnare hade utsetts så gick jag snabbt in på hemsidan för att kolla vem det var. När jag kom till boxen där man skulle klicka/vända för att se vinnaren så kom adrenalinet och hjärtat började bulta. Med spänning tryckte jag och såg ”Grattis Anton Nadolskie, du vann!”. Kände en sån lycka, tacksamhet och glädje. Att äntligen få följa med på en riktig spökjakt med LaxTon Ghost Sweden känns helt otroligt!

Hur och när hörde du först talas om LaxTon?

– En vän (som visste att jag var intresserad av det paranormala) rekommenderade mig att kolla in er YouTube kanal i Mars 2017. Det blev kärlek vid första ögonkastet!

Hur skulle du beskriva LaxTon jämfört med andra spökjägarteam?

– Världens bästa spökjägare! Ni gör ett fantastiskt jobb, tar era utredningar/spökjakter på allvar och visar respekt mot andar, spöken, energier etc. Har tittat på andra spökjägarteam i Sverige samt övriga världen men inget imponerar på mig. Ni bemöter dessutom fansen positivt med glädje och kärlek! ❤ 

Vilket drömställe skulle du vilja att LaxTon utreder?

– Sveriges kungahus och slott – det sägs att det spökar där!

Har du själv varit med om någon paranormal händelse?

– Har tyvärr aldrig varit med om någon större paranormal händelse, med kände mig däremot iakttagen och förföljd för några år sedan (vilket gjorde att mitt paranormala intresse ökade).

Övrigt du vill dela med dig av?

– Älskar eran utredningar, vloggar och övriga videor. Ni gör ett helt underbart jobb och lägger ner så mycket tid på alla utredningar, samtidigt som ni gör föreläsningar och annat för att träffa oss fans. Har sett om alla eran utredningar många gånger och älskar dem lika mycket varje gång. Ni är världens bästa spökjägare!

Vi önskar Anton med flera välkomna till våra kommande event.

Dela105