SE UPP för olaglig försäljning!!

LaxTon Ghost Sweden AB är Sveriges enda företag som säljer spökjägarutrustning. Vissa privatpersoner köper, packar om och säljer utrustning via olika hemsidor utan att betala moms el. vinstskatt vilket är olagligt.

Fördelar med att beställa via oss;

– Vi följer svensk lagstiftning
– 1-3 dagars leverans
– Delbetalning, Faktura, Kort
– 14 Dagars Öppet Köp
– 1 års Garanti
Medlemsrabatt 5-15%
– 10% Prisgaranti 👇

* Om du hittar ett svenskt företag som säljer spökjägarutrustning till lägre pris så kan du kontakta oss och få 10% lägre pris! 🙂

Frakt / Leveranstid

Utrustning: 1-3 arbetsdagar.
Kläder:
5-10 arbetsdagar.

Alla beställningar levereras via PostNord.

14 dagar Öppet Köp

Ångra köp inom 14 dagar utan särskild anledning!

1 Års Garanti

1 års garanti på all utrustning. Skicka tillbaka ifall den ej fungerar. Förutsätter aktsamt användande enligt instruktion (ej slängt i vägg, utsatt för vatten etc).

10% Prisgaranti

Hittat ett (svenskt) företag som säljer våra produkter till lägre pris? Kontakta oss så får du 10% lägre pris.

US Original

Förutom vår egenutvecklade (Made by LaxTon) och svensktillverkade Paranormal Music Box (PMB) och Paranormal REM Puck (PRP) säljer vi enbart US Original utrustning.

Se upp för Asien kopior!

Det säljs kopior från Asien (framförallt Kina) via eBay, AliExpress m.m som är billigare men av mycket sämre kvalité.

Se exempel:

Beställa från andra länder

Vår online shop hanterar kunder från Sverige och Norge.

Kontakta oss ifall du vill beställa från andra länder.

Allmän Information

Innehållet på denna hemsida / webbshop tillhandahålls, uppdateras och hanteras av:

LaxTon Ghost Sweden AB
Org. nr: 559194-9440
E-post: klicka här

Betalsätt

– Kort (VISA / Mastercard)
– Faktura
(betala inom 14 dagar)
– Delbetalning
(summa/mån)
– Bank (direktinsättning)
– Swish (kontakta oss)

OBS! Svea Ekonomi sköter hanteringen. Antalet betalsätt kan därför variera från person till person (beroende på kreditvärdighet. Se betalvillkor för Svea Ekonomi nedan.

Betalvillkor Faktura (Svea Ekonomi)

Faktura
Vid betalning via faktura samarbetar vi med Svea Ekonomi AB. För att handla mot faktura måste du ange ditt personnummer eller organisationsnummer.

En förutsättning för att få handla mot faktura är bland annat att du är registrerad i folkbokföringsregistret i Sverige och är över 18 år. Du får ej ha några betalningsanmärkningar.

Samtliga fakturor är av LaxTon Ghost Sweden AB överlåtna till Svea Ekonomi AB.

Sedvanlig kreditprövning sker efter att personuppgifterna lämnats i kassan, i vissa fall innebär detta att en kreditupplysning tas. En kopia på kreditupplysningen kommer i så fall skickas hem till dig.

Fakturans betalningsvillkor är 14 dagar. Vid försenad betalning utgår avtalad samt lagstadgad påminnelseavgift. Dröjsmålsränta utgår med 2 % per månad. Vid utebliven betalning överlämnas fakturan till inkasso.

Betalvillkor Delbetalning (Svea Ekonomi)

Delbetala
Genom vårt samarbete med Svea Ekonomi AB kan du teckna ett kontokreditavtal och därmed kunna delbetala ditt köp. Kredittiden väljer du genom att kryssa i det kampanjalternativ som passar dig bäst.

Köpet kan alltid betalas i sin helhet närsomhelst, innan förfallodag.

Sedvanlig kreditprövning sker efter att personuppgifterna lämnats i kassan, i vissa fall innebär detta att en kreditupplysning tas. En kopia på kreditupplysningen kommer i så fall skickas hem till dig.

Har du några frågor så kan du ringa 08 – 514 931 13 för närmare information.

Exempel på effektiv ränta vid köp om 10.000 SEK, löptid 12 månader, 0 % ränta, uppläggningsavgift 195 kr, aviavgift 29 kr: 10,55%.

Allmänna villkor
Standardiserad europeisk konsumentkreditinformation (SEKKI)

Betalvillkor Kort (Svea Ekonomi)

Kort

Betalning med kort sker enligt gällande regler för online-betalning i Sverige och EU. Vi använder Svea Ekonomis/Webpays hostade PCI-DSS-certifierade kortbetalningslösning.

Vi accepterar följande kort: Visa, MasterCard. Pengarna reserveras på ditt konto vid ordertillfället. Alla transaktioner skickas via SSL (Secure Sockets Layer) mycket säkert krypterade. Inga kortnummer sparas.

Vi använder den senaste säkerhetstekniken för kontokortsbetalningar på nätet 3D-Secure – en standard framtagen av VISA och MasterCard med avsikt att på ett säkert sätt validera konsumenten vid köp på nätet.

Prissättning

Alla priser är dagsaktuella och kan ändras utan förvarning.

Totalpris för din beställning summeras i kassan, inkl moms.

Tycker du att våra priser är högre än i USA?

Vi har högre omkostnader än vad du som privatperson har om du beställer på egen hand. Frakt, tull, lager, hemsida, webbshop, betallösning, skatt, moms, kundservice m.m. Vi lägger tid och pengar så att du som kund ska slippa allt extra och bara enkelt kan surfa in i vår shop, beställa den utrustning du vill ha med 1 års garanti och 14 dagars öppet köp, betala med kort, faktura, delbetalning m.m och sedan få utrustningen hemskickad med garanti. Om utrustningen skulle visa sig vara defekt vid leverans, eller gå sönder så kan du enkelt skicka den till oss, istället för till USA etc. Det gör att prislappen är aningen högre i vår shop.

Leveransförsening

Vi kommer att göra allt vi kan för att fullfölja din beställning, men det kan finnas tillfällen som gör det omöjligt att fullfölja beställningen, exempelvis då vår leverantör eller speditör inte kan fullfölja deras åtagande till oss.

Du som kund har alltid rätt att häva köpet vid leveransförseningar.

Vi förbehåller oss rätten att friskriva oss från all ersättning till kund gällande leveransförseningar.

Ångra / Returnera order

Kontakta oss inom 14 dagar från att du mottagit din beställning (eller större del av av den).

Returer ska vara väl emballerade, i fint skick och i originalkartong.

Returer bekostas av kund. Returer ska skickas som brev eller paket, ej mot postförskott.

Returer skickas till:
LaxTon Ghost Sweden AB
Söderkullagatan 30 A
507 63 Borås

Återbetalning

Återbetalning hanteras snarast, eller inom 30 dagar från att varan kommit i retur till oss.

Returneras varor som hanterats i större utsträckning än nödvändigt (för att fastställa funktion) och därför är mindre värda, har vi rätt att dra av en summa som motsvarar artikelns värdeminskning på beloppet som ska återbetalas. Värdeminskningen bedöms från fall till fall.

Integritetspolicy

I samband med din beställning godkänner du att vi lagrar och använder dina uppgifter i vår verksamhet för att fullfölja avtalet gentemot dig.

Du har enligt personuppgiftslagen (PUL) rätt att få den information som vi har registrerat om dig.

Om den är felaktig, ofullständig eller irrelevant kan du begära att informationen ska rättas eller tas bort. Kontakta oss i så fall via e-post.

Uppgifterna kan även komma att användas för att informera om erbjudanden via nyhetsbrev. Vid online order erhåller du som kund en mailbekräftelse.