Borgvattnets Vandrarhem blev så mycket mer än vad vi tänkt oss. Knackningar, fotsteg, ljussken och bra kommunikation. Tony kände en kall hand på sitt lår och Linda svarade väldigt mystiskt vid en session – varken hon eller resten av oss har något minne av det som fångades på kameran…

Borgvattnets Vandrarhem

Hemsökta Vandrarhemmet i Borgvattnet hittas ca 100 m från Prästgården. På en enslig gård står huset tillsammans med en gammal ladugård och ett ”energiträd” – en stor gran som i unga dar formades av ett åsknedslag. Huset har genom åren främst bebotts av lokala lantbrukare men fungerar idag som vandrarhem. 

Borgvattnets Hemsökta Vandrarhem - FranFramsidaida

Få talar högt om det hemsökta vandrarhemmet men historierna florerar bland både bybor och tidigare gäster. Två oberoende källor har exempelvis vittnat om en storvuxen manlig skepnad som stirrat på dem med ilskna ögon. Var det den gamla bonden ”Palm” som var på besök måntro? Knackningar, fotsteg, visslingar och skratt är också omtalade. Före huset byggdes om till vandrarhem, så hyrdes det av en person som endast hann bo där en månad innan döden slog till – av respekt för närstående slutar den historien här.

svg+xml;charset=utf

LaxTon Ghost Sweden lämnade Borås och tog sig än en gång upp till den omtalade (och otroligt fina) byn Borgvattnet för att undersöka om det fanns någon grund för alla rykten. Innan all utrustning var uppe började aktiviteten – både inne i huset och ute i ladugården!

svg+xml;charset=utf

Detta kom att bli en av LaxTon’s mest omtalade spökjakter hittills!

BOKA ÖVERNATTNING

Boka övernattning i Borgvattnets Vandrarhem.

Det finns 10 st bäddar för de som klarar av att sova.

Samla ihop ett gäng och besök Borgvattnet!

Läs Mer / Boka Online (via Borgvattnet.eu)

Boka Borgvattnet Vandrarhem (rymmer 10 st gäster) – om ni vågar?

Dessutom finns Prästgården (som rymmer 17 bäddar) 200 meter ifrån.

Samla ihop ett gäng och besök Borgvattnet!